بلینکن: در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین هستیم-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

بلینکن: در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین هستیم

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد کشورش در حال بررسی ارسال «سلاح‌های جدید» به اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت، واشنگتن در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بلینکن پس از حضور در نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو پیمان نظامی ناتو گفت:‌ «ما در حال بررسی هستیم تا ببینیم چه سلاح‌های جدیدی را می‌توانیم به اوکراین ارسال کنیم».

 

او در ادامه مدعی شد‌: «آمریکا اجازه نخواهد داد که هیچ چیزی بر سر راه ارسال تسلیحات به اوکراین قرار گیرد».

 

بلینکن گفت: «ما فشار بر کرملین و همسایگان آن را حفظ کرده و در حال تشدید آن هستیم». وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «باید ارتکاب روسیه به جنایات بیشتر در اوکراین را متحمل بدانیم».

 

علاوه بر بلینکن، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو نیز در حاشیه در این نشست گفت: «از متحدان درخواست کردم که از طریق فراهم کردن سامانه‌های مختلف از جمله سلاح‌های سبک و همچنین سلاح‌های سنگین‌تر [از اوکراین] حمایت بیشتری داشته باشند».

 

این مقام ناتو مدعی شد: «از آنجا که اوکراین در این جنگ در حال دفاع از خود است، تمایز قائل شدن بین تسلیحات دفاعی و تهاجمی در اینجا معنایی واقعی ندارد». 

 

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) در پی اقدامات تحریک‌آمیز ناتو در مرز روسیه، عملیات نظامی در اوکراین را آغاز کرد و کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده نه تنها اقدامی برای کاهش تنش‌ها و توقف درگیری‌ها در اوکراین انجام ندادند بلکه با ارسال تجهیزات و سلاح و اعمال فشار به روسیه، بیشتر به این ناآرامی‌ها دامن زده‌اند.

 

«سرگئی ناریشکین» رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه در مصاحبه‌ای گفت که آمریکا به طولانی شدن جنگ اوکراین علاقه‌مند است.

 

او به خبرگزاری ریانووستی گفت که آمریکا به دنبال این است که جنگ اوکراین تا حد ممکن برای مسکو و کی‌یف هزینه‌ساز شود و از این رو دست به «پلیدترین شیوه‌ها» از جمله اعزام افراد مسلح برای تشکیل سازمان‌های سری زده است./ فارس

ارسال نظر